De Hengeveldse Tourpoule van Wegdamnieuws, deadline 29 juni 12.40 uur!

En het is eenvoudig om je via DEZE link in te schrijven.

We werken weer met Scorito, dit kost een paar eurootjes, maar eerlijk is eerlijk: het systeem van Scorito werkt perfect. Het spel werkt eenvoudig: – Stel een team samen van 20 renners – Stel iedere etappe 9 renners op – Kies per etappe één van je 9 opgestelde renners als kopman Aanmelden kan tot uiterlijk aanstaande zaterdag 1 juli 12.55 uur.

Eens kijken wie het meeste verstand van wielrennen heeft!! De uitreiking volgt in overleg met de winnaar vlak na de ronde van Frankrijk. Veel succes gewenst en zeg het voort, want hoe meer deelname, hoe leuker de strijd!

Florence organiseert Le Grand Départ van de 111e Tour de France, terwijl het slotweekend plaatsvindt in de bergen boven Nice. Aangezien in diezelfde periode de Olympische Spelen in Parijs zijn, is er geen finish op de Champs-Élysées. De Tour start komende zaterdag en finisht op zondag 21 juli.

Het is de eerste keer dat de Ronde van Frankrijk van start gaat in Italië. Het is direct feest voor de klimmers en heuvelspecialisten. De 1e etappe serveert liefst 3.600 hoogtemeters op een parcours met zeven beklimmingen. Na de laatste, die in 7,1 kilometer met 4,8% stijgt, dalen de coureurs naar een vlakke finale.