De organisatie van de Haringparty Hof van Twente is blij met de enorme steun uit Hengevelde

v.l.n.r. Rob Kuipers, Daniel Brandriet, Hans Oude Rikmanspoel, Nicola Wilmink, Emily Kuipers, Brian Kuipers, Aniek Timmerhuis, Frits Bauhuis en Teunis-Jan Roeterdink

De organisatie van de Haringparty Hof van Twente is blij met de enorme steun uit Hengevelde voor de editie van dit jaar, die op dinsdag aanstaande in de tent van de zomerfeesten wordt gehouden. Het is hartverwarmend om te zien hoe onze goede doelen zo breed worden gedragen, zowel binnen als buiten de Hof. Ook Delden, Markelo en Goor dragen dit jaar weer hun steentje bij. “Zonder onze gasten hebben we geen feest,” zegt Nicola Wilmink namens het bestuur.

Wat deze Haringparty bijzonder maakt, is dat we rondreizen en elk jaar een andere kern in de Hof van Twente bezoeken. In Delden, Markelo en Goor hebben we spectaculaire bedragen opgehaald die gedoneerd zijn aan goede doelen in die kernen, maar die voor de hele Hof van Twente interessant zijn. Ook in Hengevelde werkt iedereen weer geheel vrijblijvend mee en zijn we trots op de meewerkende horeca, muziek en iedereen die dit feest mede mogelijk maakt!

De opbrengsten van dit jaar zullen worden besteed aan waardevolle projecten, waaronder de oprichting van een klusruimte/ werkplaats ten behoeve van onderhoud van gemeenschapsvoorzieningen door vrijwilligers van Hengevelde en de ontwikkeling van een herdenkingsbos op het Hengeveldse kerkhof, inclusief het herstel van een historisch processiepad door de Heilige Geest parochie.

We zien dan ook enorm uit naar jullie komst. Entreekaarten zijn nu nog verkrijgbaar. Ben je verhinderd, maar wil je toch een bijdrage leveren? Ga dan naar de link https://bit.ly/3yPDNio. Graag tot dinsdag!