DE PINKSTEREN GINCANA, fiets- en wandeltocht voor iedereen

In deze onzekere tijden hebben de redactie van Wegdam Nieuws en Bistro De Kolenbrander een aangename verrassing in petto voor alle Wegdammers. De Gincana die we een paar weken geleden hebben aangekondigd voor Koningsdag, zal nu op de eerste pinksterdag gaan plaatsvinden, op 31 mei dus. Zo fleuren we deze onzekere tijden wat op. WN heeft in samenwerking met bistro De Kolenbrander deze zogenaamde Gincana op poten gezet. Een gincana is een tocht per auto, fiets, brommer, te voet of anderszins. Wij kozen voor een gecombineerde fiets- en wandeltocht. Je moet je van tevoren aanmelden bij info@bistrodekolenbrander.nl of app naar Sem Kuipers (06-13516768) of Raymond Wegdam (06-10175105). Bellen mag natuurlijk ook.
De start is tussen 11.00 uur en 15.00 uur, bij opgave de gewenste vertrektijd doorgeven, deze wordt gecontroleerd door de organisatie zodat er niet te veel tegelijk gaan.

Het gaat er bij een Gincana om dat je geniet van de regio waar je doorheen komt en dat je het gezellig hebt samen. Ondertussen kun je onderweg ook nog wat punten scoren. Degenen die dat het beste gedaan hebben, winnen een mooie prijs. Er zijn drie prijzen, die beschikbaar gesteld zijn door Bistro De Kolenbrander. Een waardebon van 50 euro, een drankpakket en een liter tomatensoep van De Klomp.
Bij vertrek krijgen de deelnemers een lunchboxje mee à € 5,- per persoon en bij terugkomst de  Preuverie XL Box voor respectievelijk € 15,- p.p. 
 
Afhalen kan vanaf 16.00 uur

We bevelen deze tocht op de eerste pinksterdag van harte bij u aan. Het wordt een prachtige happening.
Wat zijn de spelregels?
= Ivm corona kun je meedoen als gezin, maar ook als individu of als groep, mits je anderhalve meter uit elkaar fietst of wandelt. De RIVM-regels moeten uiteraard strak nagekomen worden. 
= Je moet je van tevoren aanmelden bij info@bistrodekolenbrander.nl of app naar Sem Kuipers (06-13516768) of Raymond Wegdam (06-10175105). Bellen mag natuurlijk ook. 
Dat kan tot vrijdag 20.00 uur. Aanmelden is verplicht. Je krijgt na opgave van ons de tijdstippen op waartussen je kunt vertrekken. Dat tijdstip ligt tussen 11 en 15u. Dat doen we ook ivm corona. Er moet spreiding zijn van de deelnemers. Je mag wel een voorkeurtijd opgeven waarop je graag wilt vertrekken.
= Het startpunt is bij de Kolenbrander. Daar meld je je op het afgesproken tijdstip. Elk team krijgt dan een routebeschrijving met wat vragen en opdrachtjes en een antwoordformulier dat bij terugkomst ingeleverd moet worden.
= Je hoeft onderweg geen haast te maken. Je mag gerust even de tijd nemen om te rusten of om even rond te kijken als je maar zorgt dat je maximaal vijf uur na vertrek terug bent bij De Kolenbrander.
= Zorg wel dat je met een goede fiets op pad gaat.
= Zorg dat minstens één teamlid een goede telefoon en een pen bij zich heeft.
= Om circa 21.00 uur zal de uitslag bekend gemaakt worden. Ook zal die uitslag vermeld worden op Wegdam Nieuws.
 
Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@wegdamnieuws.nl