De winnaars Koningsdag fietstocht van de Kolenbrander

Het was een frisse maar gelukkig wel een heel zonnige Koningsdag. Met een groot deelnemersveld werd de fietstocht met de spelletjes onderweg een gezellige happening. Er deden bijna 300 enthousiaste fietsers mee en met de fietspuzzeltocht 14 groepen.

Tijdens de fietstocht werden we er op geattendeerd dat er meerdere foutjes in de route zaten. Hier is bij de uitslag rekening mee gehouden. Onze excuses voor de onduidelijkheden. Echter heeft het de pret niet gedrukt en was het een gezellige bedoeling bij onder andere de centrale post en naderhand bij De Kolenbrander.

Bij deze bedanken we nogmaals de familie Eijsink van camperplaats ‘de Bentelose Esch’ voor de gastvrijheid, ook dank aan de groepen die de spelletjes verzorgd hebben en natuurlijk dank aan alle deelnemers!
Aan het begin hebben wij aangegeven dat er 3 prijzen te verdelen vielen, echter hebben wij 4 teams met de maximaal haalbare score. Daarom hebben wij besloten deze 4 teams allemaal te belonen met de dinercheque van €75,-

Uitslag:
1: Willem
1: Kings & Queens
1: Kings & Queens 2
1: Kings & Queens 3

Jullie kunnen de dinercheque afhalen bij ons aan de bar in de bistro. Indien allen een foto aanleveren bij Wegdamnieuws zal er een item van gemaakt worden.

Allemaal, nogmaals bedankt voor het meespelen en de leuke middag. Tot volgend jaar!