De Zonnebloem in de zomer

Corona leek bijna onder controle, maar inmiddels moeten we weer waakzaam zijn, maar velen van ons zijn gevaccineerd, dus de kans dat we ernstig ziek worden is minder groot, maar ondanks corona hopen we dat we na de vakantieperiode toch weer voorzichtig iets kunnen organiseren voor onze deelnemers. Maar eerst gaan velen van u hopelijk toch genieten van een fijne vakantie,  dat betekent ook vaak dat onze deelnemers minder bezoek krijgen, maar de Zonnebloemvrijwilligsters staan ook in deze tijd voor hen klaar.

Om de zomertijd goed in te zetten kregen de Zonnebloemdeelnemers en iedere 85-plusser van de Zonnebloemafdeling Hengevelde/ Isidorushoeve door hun vrijwilligster een kleine attentie in de vorm van een doos bonbon aangeboden met daarbij een Zonnebloem puzzelboekje.
We hopen dat zij of hun huisgenoten daar de komende tijd plezier aan beleven.

Na de zomer hopen we weer activiteiten voor onze deelnemers te kunnen organiseren en gezellig samen te kunnen komen. Als men  speciale wensen of ideeën heeft voor een uitje of activiteit laat het onze vrijwilligers weten. Dit kan iets zijn voor een grote groep, maar ook voor enkele deelnemers met vrijwilligers of een één op één activiteit. Ook ideeën van familieleden van onze deelnemers of u als Hengevelde- of Hoevenaar zijn van harte welkom.

Wij horen het graag.

U kunt de komende tijd, voor zover dat nog niet gebeurd is de vrijwilligers van de Zonnebloem bij u aan de deur verwachten met zonnebloemloten. Een groot deel van de opbrengst is voor onze eigen afdeling en er zijn leuke prijzen te winnen.

Op 11 september is het weer Nationale Ziekendag, zoals u misschien weet verzorgt de Zonnebloem in Hengevelde dan een bloemetje voor onze zieke dorpsgenoten, om iedereen met een bezoekje en een bloemetje te kunnen verrassen doe we ook dit jaar een beroep op u, meld u aan bij Ria Doeschot, telfnr: 0547-333538 of riadoeschot@outlook.com

 

Voor nu wensen wij u een fijne zonnige zomer.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en vrijwilligers

Zonnebloem Hengevelde/ Isidorushoeve