De Zonnebloem in lentesfeer

Dinsdag 19 maart vertrok om 13.00 uur de bus van ter Doestmet een groep Zonnebloemers naar Tuincentrum Borghuis voor een gezellig middagje winkelen in Lentesfeer.

Dit keer waren er wat minder gasten mee omdat er nog een activiteit georganiseerd werd voor senioren, maar de stemming was prima en werd flink ingekocht. Het was een drukte van belang bij Borghuis, omdat er meerdere Zonnebloemafdelingen aanwezig waren. Borghuis en de Zonnebloemafdeling Deurningen nodigen namelijk alle Zonnebloemafdelingen in Twente uit voor deze winkeldag. Maar ondanks de drukte genoten gasten en vrijwilligers van deze middag waarop ze  getrakteerd werden op koffie met gebak en 10% korting op de aankopen. We hopen hier dan ook in de komende jaren nog vaak naar toe te kunnen gaan.

Woensdag 20 maart werd er bij de fam. Doeschot een aanhanger vol tulpenschoofjes bezorgt die de komende week als PAASATTENTIE door de vrijwilligers van de Zonnebloem Hengevelde- Isidorushoeve worden bezorgt bij gasten van de  Zonnebloem. Deze gasten zijn ziek, fysiek beperkt of hebben de leeftijd van 90 jaar bereikt. We willen iedereen oproepen om ons te melden als er in uw omgeving ernstig zieke of fysiek beperkte mensen zijn.

De Zonnebloem organiseert voor haar deelnemers  jaarlijksverschillende activiteiten, daar hebben we er dit voorjaar een aan toegevoegd, n.l. een modeshow in samenwerking met modehuis Blauw uit Enschede. Dit modehuis heeft ervaring met shows op locatie en komt op ons verzoek op woensdag 17 april naar Kultuurhuus de Marke voor een modeshow met de mogelijkheid kleding te kopen. De mannequins zijn vrijwilligers van de Zonnebloem. Onze vrijwilligers zullen hub deelnemers hiervoor uitnodigen, de toegang is 5.00 p.p.  Aanvang 10.00 uur.  mocht u belangstelling hebben neem dan contact op met Ingrid Rook 06-55072261, maar vol is vol.