De Zonnebloem zegt “dank u wel”

ER KAN ZOVEEL MEER DAN JE DENKT,was het thema van de Nationale Ziekendag op zondag 14 september. Hieraan hebben we uiting proberen te geven door 46 mensen uit onze gemeenschap te verrassen met een bloemetje. Deze mensen ontvingen deze attentie uit handen van evenzoveel vrijwilligers die even tijd namen voor wat aandacht en een praatje. De Zonnebloem afd. Hengevelde bedankt al deze mensen voor hun hulp, zonder u was het niet gelukt, we hopen volgend jaar weer een beroep op u te mogen doen.

De opbrengst van de deurcollecte die na de viering is gehouden is

€ 205.95

ALLEMAAL HARTELIJK DANK voor uw hulp en gaven!!

Ook willen wij iedereen hartelijk bedanken voor uw deelname aan de Zonnebloemloterij 2014. De opbrengst komt ten goede aan de dagactiviteiten en aangepaste vakanties van de Zonnebloem. De trekking vindt plaats op 27 oktober 2014.

Op www.zonnebloem.nl/ loterij kunt u de trekkingslijst vinden of uw eigen nummers ingeven zodat u kunt controleren of u prijs heeft. Achter op de loten staat vermeld hoe u een evt. winnend lot kunt verzilveren. Ook kunt u tot 20 oktober met uw lot een gratis tijdschrift aanvragen.

Alle andere informatie van de Zonnebloem kunt u ook vinden op www.zonnebloem.nl

Hier kunt u ook uw kerstkaarten bestellen, ook hiermee steunt u het Zonnebloemwerk.

Boottocht 2014

Op woensdag 17 september hebben 11 Zonnebloemgasten uit Hengevelde genoten van een fantastische boottocht op het Twentekanaal, zij vertrokken vanuit de haven in Goor via de sluis in Aa-dorp richting Vriezenveen. Het was stralend weer, zodat men op het bovendek kon genieten van de zon. Het personeel van de Jan Plezier en de vrijwilligsters van de Zonnebloem verwende de gasten met hapjes en drankjes incl. een diner. Om 16.30 uur werd weer afgemeerd in Goor en ging iedereen weer voldaan huiswaarts.