De Zonnebloemloterij gaat weer van start

                                                                     Het is feest bij de Zonnebloem, dit jaar vieren wij landelijk ons 75-jarig jubileum, er worden op alle niveaus feestelijke activiteiten georganiseerd. Ook de Zonnebloemloterij viert dit feestje mee met extra prijzen die u kunt winnen door bij onze vrijwilligers loten te kopen. In de periode van 16 april t/m 7 september kunt u de vrijwilligers van Hengevelde en Isidorushoeve weer verwachten. Ze komen weer bij u aan de deur voor de verkoop van loten, deze kosten € 3.00 per stuk, hiervan is € 2,25 voor onze plaatselijke afdeling. U kunt contant betalen, maar hebt u geen contant geld in huis dan is betalen met de speciale QR code met uw betaalapp ook mogelijk. Het is ook mogelijk dat u een bestelenvelop in uw brievenbus vindt omdat u niet thuis bent, volg dan de aanwijzingen op de envelop zodat de vrijwilliger deze weer bij u op kan halen.

Ook is het mogelijk om online loten te kopen op https://www.zonnebloem.nl//loten/p/a00551

Waarom u Zonnebloem loten koopt

U ondersteunt met het kopen van loten de plaatselijke Zonnebloemafdeling zodat wij weer activiteiten voor onze Zonnebloemgasten kunnen organiseren en mensen kunnen verrassen met een attentie op feestdagen en bij ziekte. De zonnebloemgasten zijn mensen met een fysieke beperking die door hun beperking steeds minder sociale contacten krijgen.

De Zonnebloemvrijwilligers proberen dit te voorkomen door het brengen van bezoekjes en uitstapjes en andere activiteiten. Veel Zonnebloemactiviteiten zijn groepsactiviteiten omdat we de ervaring hebben dat ontmoeting door onze deelnemers erg op prijs wordt gesteld. Maar wilt u liever met een paar mensen of alleen op stap, maak dan u wensen kenbaar bij ons en wij proberen het samen met u te organiseren. Ook uw ideeën voor nieuwe activiteiten zijn bij ons van harte welkom. Kent u iemand of bent u iemand met een fysieke beperking en wilt u graag deelnemen aan de Zonnebloemactiviteiten of eens een bezoekje ontvangen laat het ons weten.