Denise Hietbrink maakt Maud blij met hulp van De Wensboom

Afgelopen weekend werd de jarige Maud Eenink op een bijzondere manier verrast. Wendy Nijman uit Goor had de wens voor haar dochter Maud in de wensboom gehangen: een spectaculaire taart voor haar 18e verjaardag. Zodat haar 18e verjaardag toch speciaal is tijdens het Goorse School- en Volksfeest. Baktotaal in Goor bood speciaal voor deze wens deze taart aan.

Kunstwerk
Denise Hietbrink van Baktotaal (die normaal alleen de ingrediënten en benodigdheden levert om te bakken) vervulde deze wens met een prachtige taart in Mauds lievelingskleur roze. De taart, versierd met rozen en parfumflesjes, was een waar kunstwerk en maakte Mauds feest compleet. Namens het wenscomité van de wensboom in Goor feliciteren wij Maud Eenink nogmaals van harte met haar 18e verjaardag.

Wensboom Goor
Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos en Het Kukelnest. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor en Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.