Dierendag voor alle dieren en een prijsvraag!

Raad jij hoe oud de oudste hond van onze praktijk is (op 4 oktober)? Wie weet win jij dan een super leuk vogelpakket voor in je tuin of op het balkon!

Het is bijna zover…. Dierendag! Hét moment om alle dieren in het zonnetje te zetten. Je eigen huisdier laat zich vast graag verwennen, maar ook de wilde dieren kunnen wel wat aandacht gebruiken.

Maak er een feestje van in je tuin. Ruim niet alle gevallen blaadjes op, maar veeg ze naar een hoek van de tuin. Padden en egels vinden het fijn om onder de bladeren te kruipen. Ook eekhoorns houden van rommelhoekjes van tuinmateriaal.

Vogels komen graag in groene tuinen met veel bloeiende planten. Zo komen er veel insecten in je tuin en dat trekt de vogels aan. Zorg voor wat plekken met dichte begroeiing. De vogels gebruiken deze plekjes als beschutting, ook struiken met doorns zijn hiervoor heel geschikt. Een waterpunt waar vogels kunnen drinken of zich kunnen wassen is ideaal.

Wil je de vogels extra lokken met voer? Geef geen etensresten of voer dat niet voor vogels bedoeld is. Hier zit al snel veel zout in, dit kan een vogel niet verwerken. Koop dus alleen voer wat speciaal voor vogels bedoeld is!

Uiteraard worden bij Dierenkliniek de Hofmarke álle dieren extra verwend op 4 oktober. Daarnaast hebben wij een prijsvraag!

Raad jij hoe oud de oudste hond van onze praktijk is (op 4 oktober)? Wie weet win jij dan een super leuk vogelpakket voor in je tuin of op het balkon!

Mail je antwoord naar dierenkliniek@dehofmarke.nl voor 6 oktober en geef de leeftijd van de oudste hond van de praktijk aan in jaren, maanden en dagen. Degene die het dichtst bij het juiste antwoord zit wint.

Zet je je naam, adres en telefoonnummer in de mail? Heb je huisdieren, laat het ons weten!

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en uiteraard zullen wij het antwoord delen op onze social media en in het Wegdamnieuws.