Dubbel feest bij bouwbedrijf Gebroeders ten Heggeler b.v.

Tijdens de kerstborrel bij bouwbedrijf Gebroeders ten Heggeler b.v zijn Marcel Kuenenger (12,5 jaar) en Lianne ten Heggeler (25 jaar) in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet. Lianne trad in 1993 in dienst om de gebroeders Marcel en Martin administratief te ondersteunen. Het bedrijf verhuisde in die periode vanuit het ouderlijk huis aan de Wethouder Goselinkstraat richting het Wegdam 21, de huidige locatie. Vandaag de dag doet zij de financiële administratie in combinatie met haar eigen bedrijf LTH-Opleidingen; Typen en tekstverwerking.
Marcel Kuenenger, sinds kort woonachtig aan de Bomhof tegenover Lianne trad in 2006 in dienst:
Vanuit bouwbedrijf Reukers uit Groenlo (zijn geboorteplaats) maakte Marcel de overstap naar het Hengeveldse aannemersbedrijf. Als allround vakman wel te verstaan tot grote tevredenheid van werkgever en werknemers, daarbij moet je denken aan functies als kraanmachinist, steigerbouwer, opperman en timmerwerkzaamheden.
 
“Marcel en Lianne, van harte gefeliciteerd met jullie mijlpaal en wij wensen jullie de komende jaren nog veel werkplezier ten Heggeler b.v.”
 
Bouwbedrijf Gebroeders ten Heggeler b.v.