Echte gezellige Discopieten!

Vanmorgen was het dan zover! Het sinterklaasfeest van kinderdagverblijf Bommel de Beer & peuteropvang de Honingbijtjes en BSO Het Berenbos bij Herberg de Gebrande Waateren.

 

Gelukkig kon er na 2 jaar weer een groot gezellig Sinterklaasfeest gevierd worden. De opkomst was dan ook ontzettend groot. Alle kindjes waren zeer gespannen, maar gelukkig kwam Sinterklaas met een drietal pieten in de BSO bus aan. En wat voor pieten had Sint meegebracht………
Echte gezellige Discopieten!!!  Er werd dan ook volop gefeest met DJ Yorick en de Disco Pieten!  Van Disco tot een grote polonaise.  Maar ook was clown Funny aanwezig. Zij haalde Sinterklaas gezellig binnen, en natuurlijk ook de mooie figuurballonnen mochten niet ontbreken op deze morgen.

Ieder kind/ gezin kon op visite bij Sinterklaas in de gezellige huiskamer die was omgetoverd in de achterzaal. Ze mochten een vraag stellen aan Sinterklaas en uiteraard had Sinterklaas overal een antwoordt op. En tot slot mocht er uiteraard een cadeautje niet ontbreken!

Het was weer een geslaagd Sinterklaasfeest.