Eerste voorstelling Toneelvereniging Levenslust bijna uitverkocht

Toneelvereniging Levenslust speelt Vrijdag 25 oktober de eerste uitvoering, maar nu al zijn alle reguliere uitvoeringen uitverkocht. Daarom hebben ze er voor gekozen om er in het weekend van 15-16-17 november extra uitvoeringen te spelen in het Proggiehoes in Beckum.

Het Stuk:

Dit blijspel in drie bedrijven lijkt wel een Engelse klucht. Het speelt zich af rond de Kerstdagen in de woonkamer van de familie Meijer. Maar voor de familie Meijer zit een gezellig kerstfeest er niet in. Vader Berend en zoon Marco hebben een klaverjaswedstrijd bezocht in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging. Met veel drank op zijn ze thuis gekomen. De volgende dag weten ze nergens meer van. Ook niet dat ze moeder de vrouw - Stien - beloofd hadden een kerstboom mee te nemen. En dan blijkt er ook nog een ongeluk gebeurd te zijn en ingebroken!! Weten vader en zoon hier misschien meer van?

Zwager Jannes, die het maar niet lukt om de kerstgans te vullen en buurvrouw Wemie Zwiggelaar, een echte kwebbelkont, weet alles, maar toch net niet genoeg…..maken dit lachwekkende blijspel compleet! Kaarten uitsluitend telefonisch te reserveren via fam. Ottink 074-3676442

Extra speel data najaar 2019:

Vrijdagavond 15 november 19:00 uur zaal open - 20:00 uur start voorstelling

Zaterdagavond 16 november 19:00 uur zaal open - 20:00 uur start voorstelling

Zondagmiddag 17 november 13:30 uur zaal open - 14:30 uur start voorstelling

Blijspel: Beernd is van de kaarte
Auteur: Bernd Gombold
Vertaling: Ben ten Velde
Regie: Jos Brummelhuis