Eindresultaat Doekoe-actie: Coop Hengevelde reikt cheques uit aan basisscholen voor sport- en spelmaterialen

De directeuren van de Petrusschool & IKC Bentelwijz uit Hengevelde en Bentelo hebben een cheque van Coop Hengevelde in ontvangst genomen. De scholen mogen het geldbedrag besteden aan sport- en spelmaterialen van Nijha, die in te zetten zijn tijdens de gymles, sportdag of op het schoolplein.

 De basisscholen ontvingen de cheque in het kader van de Doekoe-actie die Coop Supermarkten samen met Unilever en Arla organiseerde. Voor de Petrusschool is het grootste bedrag bij elkaar gespaard, maar liefst 507 euro. De IKC Bentelwijz heeft een cheque van 186 euro in ontvangst mogen nemen.

Stefan Hemel reikte de cheques uit aan enthousiaste basisschooldirecteuren: “Met de Doekoe-actie laten we zien dat je samen ’t verschil maakt. Samen met onze klanten tonen we onze betrokkenheid bij de basisscholen in de buurt. Zo stimuleren we de jeugd om meer te bewegen. We wensen alle scholen én kinderen heel veel plezier met de nieuwe sport- en spelmaterialen.”

Over de Doekoe-actie

Klanten van ruim 300 Coop-winkels in Nederland hebben de afgelopen vijf weken gespaard voor sport- en spelmaterialen voor een recordaantal van 957 basisscholen. Klanten ontvingen bij aankoop van actieproducten Doekoe-munten, die zij konden doneren aan deelnemende scholen in de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen nu aan sport- en spelmaterialen van Nijha kunnen besteden. In totaal stellen Coop en haar partners ruim 250.000 euro beschikbaar voor de Doekoe-actie.

Voor meer informatie: www.coop.nl/doekoe