Elastiekenkoers verrast Dagverzorging “De Eikenborg” in Hengevelde

De deelnemers aan de Elastiekenkoers fietsen deze zomer geld bij elkaar voor het goede doel, dit jaar voor de ouderen in de Hof van Twente. “Afgelopen week hebben Elektrospeciaalzaak Bas Baake en Blekkenhorst Totaal Wonen uit Delden onze cliënten van Dagverzorging “De Eikenborg” enorm verrast” zeg Marian Aarnink, medewerkster dagverzorging. “Elektrospeciaalzaak Bas Baake heeft een prachtige breedbeeldtelevisie aan de muur geplaatst in de huiskamer van de Eikenborg en Blekkenhorst Totaal Wonen heeft ons mooie relax fauteuil met meerder functies geleverd. Onze bezoekers van de Dagverzorging kunnen nu genieten van mooie natuurfilms of van schitterende muziekprogramma’s op een mooie grootbeeld televisie. Tot nog toe moesten we het doen met een televisie van ruim 25 jaar oud.

<<De oude TV

De luxe relaxfauteuil zit geweldig en een uitkomst voor onze mensen, die het zitten op een gewone stoel niet de hele dag kunnen vol houden. Op een ontspannen manier even rusten tussen de middag”.
De Elastiekenkoers heeft donderdag 21 juni met 185 deelnemers zo’n 190 kilometer gefietst vanaf het Mediapark in Hilversum via de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe naar de Hof van Twente met als eindbestemming Goor.
Wij …cliënten, vrijwilligers en medewerkers van de dagverzorging “De Eikenborg” op de Pellehof zijn heel blij en dankbaar met deze mooie cadeaus en willen de Elastiekenkoers met alle deelnemers bedanken. En natuurlijk ook Elektrospeciaalzaak Bas Baake en Blekkenhorst Totaal Wonen uit Delden.


Met vriendelijke groeten Marian Aarnink (medewerkster Dagverzorging “De Eikenborg”)

De luxe relaxfauteuil zit geweldig