Even voorstellen….

 
Een nieuwe banner bovenaan bij Wegdamnieuws, Reggestad Automatisering. Wie is dat? Zult u zeggen. De eigenaar van dit bedrijf heeft zijn “roots” in Hengevelde in de naam van Frits Bauhuis, de zoon van Marinus. Reggestad Automatisering, gelegen aan de Kerkstraat 123a, ( tegenover autobedrijf Haafkes) is opgericht in 2004 en komt voort uit jarenlange ervaring bij verschillende toonaangevende IT-bedrijven uit de regio. Deze onderneming, gestart door Frits Bauhuis en Bart Aaldering, heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld tot een all-round automatiseringsbedrijf met ruime ervaring in verschillende branches.

Reggestad Automatisering is een gespecialiseerd computerbedrijf met een eigen technische dienst. Reparaties kunnen zowel op locatie als in de werkplaats worden uitgevoerd. Reggestad Automatisering geeft ook cursussen voor particulieren en bedrijven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Elk voorjaar en najaar zijn er oa. beginnerscursussen Windows en Digitale fotobewerking voor beginners.

Wat doen we?
Wij  zijn  goed  in  het  helpen  van  particulieren en ondernemers  met computers en netwerken. Dat is de essentie van ons bedrijf,  maar  tegenwoordig  hebben  veel  bedrijven méér nodig. Daarom  doen  we  meer  dan  systeembeheer.  U  kunt hierbij denken aan telefonie (zowel mobiel als VOIP), online back-up, hosting en cursussen.Wat  maakt  ons  uniek?  Wij  gaan  voor  producten  die stabiel functioneren en waarvan we weten dat ze dat ook blijven doen. En dat zijn lang niet altijd de duurste oplossingen. Op deze manier krijgt u geen reusachtige facturen en kunt u lekker werken.

De ondernemende specialisten
Ondernemers  zijn  een  bijzonder  slag  mensen,  ze werken harder dan een ander, ze zijn altijd op zoek naar  het  beste  en  willen  niet  gehinderd  worden door technisch gedoe. Dan heeft u dus iemand nodig die de IT regelt, zorgt dat u vooruit kunt met uw bedrijf en dat tegen een redelijke prijs. Bij Reggestad Automatisering weten we hoe dat moet:

- Korte lijnen, direct de juiste persoon te pakken
- Kennis, we weten waar we het over hebben
- Snelheid, ongeëvenaard snel ter plaatse
- Samenwerken, goed advies en prettig zaken doen
- Totaal-partner, alle ICT in huis, één aanspreekpunt

Contact gegevens:

Reggestad Automatisering
Kerkstraat 123a
7471 AH Goor
Tel:      0547-273363
Fax:    0547-275425
www.reggestad.it
info@reggestad.it