FC Twente Supportersvereniging krijgt vervolg

De werkgroep heeft de eerste vergadering achter de rug, de groepsapp is actief en het beleidsplan is in de maak. Maar ook; de namen van het bestuur hebben ze voor ogen. Vanaf nu kunnen tegenkandidaten zich aanmelden via supporters@SVHengevelde.nl.
Ook nieuwe leden kunnen zich vanaf nu hier aanmelden.

De namen die uit de werkgroep naar voren gekomen
Helen de Mooij voorzitter; Lisanne Markslag secretaris; Harrie Gerrits penningmeester; Wout Grefte en Berend Dubbe maken het bestuur vooralsnog compleet.

Op 24 november staat de eerste ledenvergadering gepland bij café ’t Kooltje om 20.00 uur. Dan zullen er drie logo’s gepresenteerd worden waarop men voor kan stemmen en het bestuur zal dan geformeerd gaan worden. Al dan niet met tegen kandidaten.
Ook ligt het beleidsplan dan ter inzage, klaar voor opmerkingen en aanvullingen.

De bedoeling is dat het bestuur de commissies gaan samenstellen. Daarbij moet je denken aan een sponsorcommissie, een PR commissie, een activiteiten commissie en een wedstrijd commissie.

Wat komt er nog meer voorbij die avond
dan kun je denken aan voorstellen voor gezamenlijke uitjes, de lay-out van het spandoek of de hoogte van de contributie. Maar ook ideeën zijn die avond van harte welkom!

 Dus: Komt allen naar ’t Kooltje op 24 november!