Gratis ijsje – helaas geen zomerfeesten – wel een gratis ijsje voor de kids bij Yess

Het zijn nog steeds bijzondere tijden.... het 2e en 3e weekend van juni 2020. Geen zomerfeesten, geen kermis, geen gratis draaibonnen voor alle kinderen van Hengevelde. We hebben door CORONA o.a. het schoolreisje naar de Efteling moet afzeggen. Het moest een onvergetelijk schoolreisje worden waar heel veel ouders hard voor hebben gewerkt tijdens- en voor de kerstmarkt. Maar misschien kunnen we een andere keer naar de Efteling, aldus Esther Schonenborg (Ouderraad Petrusschool).

Ook de jeugd-3-daagse van groep 8 kan niet doorgaan. Gelukkig hebben we samen met de ouders en leerkrachten van de kids van groep 8 een alternatief programma kunnen samenstellen! Voor nu, helaas... gezondheid boven alles.

Dan nu het leuke nieuws!
Om het leed een beetje te verzachten hebben we als OR gemeend dat alle kinderen van de lagere school, de kinderen van de peuterspeelzaal, Kinderdagverblijf Bommel de Beer en alle overige kinderen t/m 12 jaar die normaal ook in aanmerking komen voor draaibonnen voor de zomerfeesten vandaag (tussen 13.00 uur en 16.30 uur) en morgen (tussen 12.00 uur en 16.30 uur) GRATIS EEN IJSJE* (t.w.v. €1,50) mogen halen bij Eetsalon Yess.

Lik smakelijk
Ouderraad Petrusschool Hengevelde

Ps. het is de bedoeling dat iedereen 1x een ijsje haalt. Ter controle vragen we de geboortedatum en 1e letter voornaam en 1e letter achternaam.
Vriendelijk verzoek van Yess om je wel te houden aan de tijden van deze actie (vandaag van 13.00 uur tot 16.30 uur en morgen van 12.00 uur tot 16.30 uur)