Zaal bijna klaar, generale repetitie Revue “Veelbelovend”

Menig Hengeveldenaar heeft er maanden naar uitgekeken, de Hengeveldse Revue. Vrijdag en zaterdag staat het weer op het programma. Vele uren voorbereiding hebben erin gezeten en gisterenavond was dan de generale repetitie. Zoals vrijwel elk jaar zijn er ook nu mensen die hun debuut op de búhne maken. Dit jaar valt deze eer te beurt aan Rob Wissink, Mahmoud Jaafil, Stan Aarnink, Merle Kuipers, Rob Wissink en Jessica Lentelink. Vorig jaar gaf presentator Bart Eshuis al aan: "Hengeveldenaren, blijf vooral domme dingen doen", hetgeen weer input geeft voor diverse sketches. Bart-Jan van Hecke, voorzitter Hengeveldse Revue- en Carnavalsvereniging:
"Vrijdagavond zal de Revue anders zijn dan anders in verband met het overlijden van Sepp Scholten. De leden van de carnaval zullen uit respect naar de familie niet in vol ornaat lopen. De Revueshow is overigens hetzelfde als zaterdag, hier is geen verandering in. Zaterdag zal Prins Roy symbolisch aftreden, maar aangezien hij familie is van Sepp zal Erwin Rouweler zijn taken waarnemen. De bekendmaking van de nieuwe prins is wel opgenomen in het programma en ik heb de generale repetitie gezien, hierover kan ik alleen maar zeggen dat het veelbelovend is!".

Vanmiddag is de zaal overigens nog het podium voor een daverend optreden van BZN, die er een besloten feest geven genaamd 'Golden Oldies'. Daarna wordt de zaal als een speer omgetoverd want ruim 24 uur later staat de eerste Revue-show op het programma. Van de Revue zullen wij overigens direct na de show van zaterdag verslag doen, evenals de bekendmaking van de prins.