Geslaagde editie van de wandel-4-daagse 2019

De ouderraad van school kan terug kijken op een zeer geslaagde editie van de wandel-4-daagse 2019. Gisteravond was het tijdens de afsluitende avond prachtig weer waardoor er een grote opkomst was.

Klik hier voor meer foto's!

Onder aanvoering van Ronnie en Raymond ten Dam  werden de jeugdige wandelaars van Tres Chic naar het schoolplein van de Petrusschool muzikaal begeleid. Door het prachtige weer had menigeen ruim de tijd om na afloop op het schoolplein gezellig te blijven hangen voor een kleine versnapering. 

Onderweg was de catering goed verzorgd. Naast de gebruikelijke stops georganiseerd door de ouderraad werden de wandelaars bij binnenkomst in de bebouwde kom onthaald door veel ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden. Bakkerij Nollen en de COOP draagden wederom hun steentje bij in de vorm van heerlijke saucijzenbroodjes en een handige goed gevulde COOP tas. Tevens werden er deze week tijdens de wandelvierdaagse fairtrade bananen uitgedeeld door de Gemeente Hof van Twente. Bij deze een speciaal woord van dank aan alle sponoren. 

Langs deze weg willen wij alle peuters, kinderen, ouders, sponsoren, opa's en oma's en de deelnemers van de Pellehof bedanken voor deze gezellige week. Tevens nog een blijk van waardering voor de grondeigenaren die hun terrein opengesteld hebben voor de mooie wandelroutes van de afgelopen week.

Ouderraad Petrusschool