Gezelligen Oamd Esbrook met bier blues en bitterballen!

'Hallo redactie! We zijn best wel trots dat we volgende week Red, White & Blues in het Esbrook hebben staan. Zou het mogelijk zijn dat jullie dat jullie hier aandacht aan geven op Wegdamnieuws? Ik denk dat er in Hengevelde en omgeving best wel geïnteresseerden zijn die hier graag naar toe komen. Als dat zou kunnen, dan zou dit heel mooi zijn! Alvast bedankt!
Namens buurtvereniging Esbrook,
Ruben Eijsink'.
 
Ruben! Bij deze:

Gezelligen Oamd Esbrook met bier blues en bitterballen!

Op 16 maart is er weer een Gezelligen Oamd in het Esbrook. Deze keer hebben we de Middelaarse (Noord-Limburg) big bluesband Red, White & Bleus weten te strikken om naar het Esbrook te komen. Deze 8 man sterke formatie staat garant voor een avondje heerlijke blues, en wij zorgen voor de bitterballen!

Dit is wat de band over zichzelf schrijft:
Red,White & Blues heeft, zoals het een goede bluesband betaamt, al heel wat kilometers op de teller staan en ook al heel wat jaren; dit jaar vieren de heren hun tienjarig bestaan. In de geschiedenisboeken van de band staan momenten dik geschreven zoals de uitnodiging voor de finale van de Dutch Blues Challenge en de winst van de Hitlijst Award tijdens de Clash of the Coverbands in 2012. De band bestaat uit 8 doorgewinterde muzikanten die samen zo ongeveer elke muziekstijl beheersen die er bestaat maar die als ze bij elkaar komen voor de blues gaan. Met een scheutje Soul om het recept voor een swingende avond compleet te maken.
Acht man sterk; dat betekent dat er niet alleen een meneer met een gitaar komt zingen dat zijn vriendin hem heeft verlaten en zijn geluk ook maar dat er een complete band het podium beklimt met bovenop de ritmesectie, zang, gitaar en een heuse driemans blazerssectie.
En dan kan het feest beginnen. Van ingetogen nummers als BB King’s “The thrill is gone”  via het oude stijl “Texas Flood” waarmee de band de voornoemde Hitlijst Award won tot Luis Jordans “Let the good times roll” in de uitvoering van Joe Bonamassa. Blijf daar maar eens bij stilzitten.
 
Het Esbrook is open vanaf 21.00 uur en de entree is 5 euro.
Locatie: Schoolstraat 3, Ambt Delden (bij het schooltje).