Gezocht: veilingstukken voor het goede doel ESES/CSWS Syndroom!

Zoals verleden week gemeld op Wegdamnieuws, organiseren een aantal ondernemers uit Hengevelde en Bentelo op zondag 30 augustus een veiling waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het goede doel: ESES/CSWS Syndroom. De organisatie roept bedrijven op om hiervoor bijzondere artikelen of diensten gratis ter beschikking te stellen. Hoe kunt u bijdragen aan de actie voor “ESES/CSWS Syndroom”?

Is uw bedrijf bereid een product of dienst ter veiling aan te bieden? Dan komen we graag in contact met u. We zijn niet op zoek naar rommelmarktspullen, maar vooral naar aantrekkelijke, aansprekende stukken voor verschillende doelgroepen. Denk aan een schilderij, speelgoed, workshops, een dienst of een diner.

Mocht u iets beschikbaar willen stellen voor de veiling dan kunt u bellen naar:

voor Hengevelde:               06-11146843 (Jacqueline de Witte)
voor Bentelo:                      06-28885002 (Jorien Wegdam)

Heeft u geen stukken aan te bieden, maar wilt u wel uw steentje bij dragen? Kom dan naar de veiling en bied op een van de artikelen. Vanaf 16.00 uur gaat veilingmeester Bart Eshuis de verschillende veilingstukken veilen op het terrein van Bistro de Kolenbrander te Hengevelde.

Tevens is het ook mogelijk om een gift te doneren via NL17 RABO 0305 3698 14, t.n.v. J.H.M. Wegdam-Blokhorst, o.v.v. ESES Onderzoek.

Tot zondag 30 augustus!                          

Het ESES/CSWS Syndroom is een ernstig epilepsiesyndroom. Bij dit syndroom is tijdens de slaap vrijwel voortdurend epileptische activiteit aanwezig in de hersenen. Wij vinden dat alle kinderen een kans verdienen om te leren praten, lopen en met vriendjes te spelen. Er is nog steeds geen adequate behandeling gevonden voor dit ernstige epilepsiesyndroom.