Griezelen in het Eppingsbos met Bommel de Beer

De redactie van Wegdamnieuws was zaterdagavond uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in het ‘gevreesde’ Eppingsbos. Dat werd ontegenzeggelijk, wederom  een  grote verrassing! Een verrassing wat betreft de perfecte organisatie, het aantal deelnemers en zeker wat de intensiteit van de voorbereiding betreft. Kosten of moeite waren gespaard bij editie 5 van:

“De perfecte sfeer…Bij Bommel de Beer!”

KLIK HIER voor een fotoalbum

 

Sandra Veehof: “We zijn de herfstvakantie is in ieder geval goed begonnen. De Bommel Spooktocht begint al een beetje een begrip te worden gezien de publieke belangstelling, dat geeft toch een bepaalde cachet aan het geheel waardoor wij als organisatie denken: Dit moet goed zijn.

Er waren dit jaar dan ook maar liefst 22 bos figuranten; Van lopende bomen tot een mummie in het ‘grote enge bos’.
De opgave van 132 kinderen van klein tot groot legde een mooie druk bij de organisatie zo van, aan de bak met zijn allen!

Het was ook wat:  Niet ieder kind of ouder  haalde dan ook de hele tocht , maar gelukkig was er halverwege een ontsnappingsroute bij de familie Blanckenborg,  waarvoor dank!.
We hebben vele positieve reacties mogen ontvangen voor het opgezette in het Hengeveldse spookbos. Vooral het nieuwe kerkhof met grafdelver vonden de mensen super”.

Het was weer super geslaagd!

Iedereen bedankt!