Groen licht: Hengevelde viert feest op 17 juli

Het gonsde natuurlijk al enige tijd door het dorp, maar de kogel is door de kerk: Hengevelde is los! En wel op 17 juli 2021! Dus nodig al je vrienden, familie, buren en kennissen uit, ook als deze niet uit Hengevelde komen. Iedereen is welkom, dus kom naar dit feest om samen ouderwets te proosten!

Muziek voor jong en oud & de hele middag kindervermaak
De afgelopen weken ging Nederland steeds verder van het slot. Daarom is de organisatie van de Zomerfeesten met de gemeente in overleg gegaan, wat er op de korte termijn toch mogelijk zou zijn om eindelijk weer eens met het hele dorp een feestje te vieren. Kasper Put hierover: “Het was even geduld hebben, maar nu er weer meer mogelijk is wilden we deze kans niet laten liggen. In goed overleg met de gemeente hebben we ondanks de korte voorbereidingstijd toch groen licht gekregen om dit alternatieve dorpsfeest op poten te kunnen zetten. De artiesten waren ook flexibel en daarom hebben we op zaterdag 17 juli een bomvol programma voor jong en oud kunnen boeken.”

Vanaf 15.00 uur trapt MoNoMaN met zijn eenmansorkest af. Daarna staan The Bentleys op het programma. Vijf podiumbeesten, strak in het pak, met de authentieke instrumenten en verbluffende samenzang. The Bentleys spelen al die swingende hits uit de 50’s & 60’s met de sound van toen. Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, I Get Around, Great Balls Of Fire, Light My Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The King… Trek je mooiste kleren aan en laat je meeslepen! Rond 21:00 uur is DJ Lars er voor de muzikale omlijsting richting de Loco Loco Disco Show. Anderhalf uur dansen en feesten tot je erbij neervalt. Het laatste zetje krijg je van de Feest directeuren die de avond vakkundig zullen afsluiten. De directeuren zijn immers de baas!

Daarnaast is er de hele middag volop kindervermaak aanwezig. Daar mag natuurlijk de draaimolen niet ontbreken, maar er is ook een megatrampoline, springkussen en gratis ranja voor de kids. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree.

Testen voor Toegang
Om zonder maatregelen op de zomerfeestenweide weer ouderwets een feestje te kunnen bouwen moeten alle bezoekers (dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar) beschikken over een negatieve testuitslag of een geldig vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app. Voor het testen moet een (gratis) testafspraak worden gemaakt, meer info op www.testenvoortoegang.nl.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor ‘Hengevelde is los!’ is vanaf nu gestart via www.hengevelde.nl. De kaarten kosten slechts 10 euro per stuk. Het feest is kleinschalig opgezet, we kunnen dus niet zoveel mensen op ons terrein ontvangen dan normaal gesproken in juni. Wacht dus niet te lang, want vol = vol.