Hardlopen met Dolf Jansen


Dat is mogelijk voor de bezoekers van de voorstelling van de cabaretier op vrijdag 17 februari in de Reggehof. Jansen is namelijk ook een fervent hardloper en maakt in onze gemeente ook een rondje. De hardloopsessie met Dolf Jansen is alleen voor bezoekers van de voorstelling.
Jansen brengt in de Reggehof de voorstelling ‘Als ik het niet doe, doet niemand het....’ waarin hij snoeihard gaat aantonen wat er moet gebeuren, waarom dat niet gebeurt, wiens schuld dat is en waar het uit gaat komen, als het zo doorgaat.
Aan het einde van de middag gaat Dolf Jansen 10 tot 14 kilometer hardlopen en bezoekers van zijn voorstelling kunnen met hem mee lopen. Dolf zijn zal tempo, indien nodig aanpassen, zodat ook mindere ‘goden’ hem kunnen bijhouden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via pr@reggehof.nl".  Uit de aanmeldingen wordt een aantal bezoekers geselecteerd die met Dolf Jansen mogen gaan hardlopen. Kaarten à 20,50 euro zijn verkrijgbaar via de website www.reggehof.nl/theater en bij de theaterkassa die op werkdagen geopend is van 09.00 tot 16.00 uur en bereikbaar via 0547-28 48 80.