Hengevelde weer een aantal muzikantjes in spé rijker

Dex, Guus, Mees, Nora, Suus, Tiemen, Twan, allemaal van harte gefeliciteerd!

Afgelopen week hebben 7 leerlingen een spetterend optreden gegeven als afsluiting van hun Kunst=Tof leertraject. Onder enthousiaste leiding van muziekdocent Ria Degenkamp hebben ze in de Marke een groot publiek vermaakt met allerlei instrumenten. De blokfluit, trompet, trombone, dwarsfluit, diverse percussie en zang is hierbij langsgekomen. De aanwezige ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes waren onder de indruk. En stiekem waren er een aantal ook wel een beetje jaloers omdat ze zelf ook wel graag een instrument zouden willen kunnen spelen.

Na afloop hebben ze allemaal een dik verdiend diploma gekregen en hopelijk kiezen ze nu een instrument uit wat ze verder willen leren. En wie weet komen er ook nog ouders op muziekles, want je bent nooit te oud om een instrument te leren spelen.

Volgend schooljaar mag er weer een nieuwe groep op Kunst=Tof om zo te beginnen met hun muzikale ontdekkingsreis.

Wil je een instrument leren spelen, meld je dan aan via info@samencultuur.nl.

Op dit moment worden er in Hengevelde lessen gegeven voor zang, piano, gitaar en drums. Maar ook andere instrumenten zijn mogelijk. Wie weet krijgen we ook weer nieuwe blazers in Hengevelde. Dus meld je aan, je kunt altijd beginnen met een proeffles.

Dex, Guus, Mees, Nora, Suus, Tiemen, Twan, allemaal van harte gefeliciteerd!