Hengeveldenaren morgenavond de lucht in

Een aantal sponsoren hebben de Zonnebloem een aangepaste ballon geschonken.  Zonnebloemafdeling Hengevelde heeft het idee opgevat om deze ballon aan te vragen in het kader van het Ballooningfestijn in Hengevelde aanstaande vrijdag. De aanvraag is gehonoreerd, dus gaan Ans Pot en Rikie Tuinte uit Hengevelde morgenvanavond met hun familieleden een hopelijk onvergetelijke avond beleven. Zij zullen vanaf het terrein aan de Goorsestraat waar de Ballooning plaats vindt opstijgen.

Deze zonnebloemballon biedt zonnebloemgasten de mogelijkheid om hoog in de lucht een unieke en onvergetelijke ervaring mee te maken. Uiteraard beschikt de Zonnebloemballon over een aangepaste mand. Deze is geschikt voor twee passagiers met een lichamelijke beperking en vier andere gasten.
De ballonvaart wordt de Zonnebloemgasten aangeboden door de Zonnebloemafdeling Hengevelde, dit is mogelijk doordat wij in het afgelopen jaar een aantal giften uit onze gemeenschap hebben ontvangen.

Wilt u ook eens iemand met een lichamelijke beperking verrassen of meer informatie over deze Zonnebloemactiviteit dan kunt u contact opnemen met Ria Doeschot, tel.0547-333538 of via www.Zonnebloem.nl