Hengevelds getint Kaspels Toneel brengt Café Dubbel D op de planken

Het toneel van Kerspel Goor in het buurtgebouw ’t Kaspel zal dit jaar worden omgetoverd tot een gezellig bruin café. De toneelgroep speelt dit jaar Bruin Café Dubbel D. Een kluchtig blijspel in 3 bedrijven geschreven door Evelien Evers. Regisseur Arie Wegereef Waarom dubbel D? Nee hoor, het is niet wat je denkt. Dubbel D staat voor Derkje en Dorien. Het zijn een paar vrolijke, jolige zussen, die samen een bruin café runnen. Het café wordt bezocht door uitgesproken karakters. Reint, die vindt dat hij altijd gelijk heeft. Evert-Jan, een guitig figuur die regelmatig een borrel teveel drinkt. Wilma, zijn vrouw; je kunt haar geen fijngevoelig mens noemen. Harm, een motorrijder in hart en nieren, met een grote fantasie. De excentrieke Jet en de zuinige Berend die het elke keer lukt om zonder te betalen het café te verlaten. Daar kan de schoorsteen niet van roken! Zouden ze het hoofd boven water kunnen houden?

Kortom een avondvullend toneel vol amusement en hilariteit. Dus een gezellig avondje uit voor de kerst in buurtgebouw ’t Kaspel aan de Haakbergerweg 3.

Wilt u weer een avond heerlijk genieten, bestel dan uw kaarten op tijd! Een entreebewijs (inclusief koffie) voor de avondvoorstelling op 8, 9, 15 en 16 december, aanvang 20.00 uur, bedraagt € 10, voor woensdagmiddag 6 december, aanvang 14.00 uur € 8.

Kaartverkoop bij Mirjam Meutstege, tel. 0547-272 542.