Hengeveldse avond voor alle leeftijden

De Hengeveldse avond (reünie) die aankomende vrijdag wordt gehouden is zoals soms gehoord, niet voor een beperkte doelgroep, maar juist voor elke leeftijd toegankelijk. Er wordt exact om half 9 afgetrapt met een spectaculaire experiment van ruim een kwartier, waarin letterlijk in het geheugen wordt gekeken van de vier langstzittende voorzitters van de Zomerfeesten/Hoftedagen. Daarbij wordt u meegenomen in een tijdslijn van dit 45-jarige oude evenement. De speciaal ingevlogen Professor Ciril Movoselsky uit Rusland begeleid dit experiment en gehoopt wordt dat dit unieke spektakel dan ook direct zal slagen. Voor het ophalen van oude herinneringen over Hengevelde en de Zomerfeesten kan onder het genot van een hapje en een drankje en in gezellige ambiance op diverse plekken foto's en films worden bekeken. Een preview hiervan was al te zien op YouTube.

Kortom een avond met het terug zien van bekende gezichten en beelden over de afgelopen 45 jaar. Voor deze avond heeft het bestuur van de Hoftedagen vele oud Hengeveldenaren aangeschreven op de aangeleverde adressen. Dus ontmoet uw oude klasgenoot, vriend of kennis die u misschien al jaren niet hebt gezien. Ook zullen velen uitwonende Hengeveldenaren die in het buitenland wonen het feest komen bezoeken. Als u nog mensen kent waarvan u weet dat deze niet zijn uitgenodigd of op de hoogte zijn van deze uniek avond is het leuk om deze alsnog te informeren.

De muziek zal op gepaste wijze worden ingezet door DJ Koen Rosbergen, met een terug blik vanaf de jaren 60 en 70 aangevuld met de partyband Don't Shoot die rustige op de achtergrondmuziek zal laten horen. Ook zal er als vanouds later op de avond gedanst en gezwongen kunnen worden op de muziek van onze eigen Goud-van-Oud Band Toni Macaroni die jaren lang het Hengeveldse feest muzikaal heeft begeleid. Dus al met al een feest voor jong en oud en zeker wetende dat de beentjes hier ook weer als vanouds van de grond gaan, zoals dat vroeger en ook nu nog steeds in Hengevelde gewend bent.