Het Haaksbergse wandelweekend, we hebben er zin in!

Vrijdag 20 september om 22:00 uur gaat de 33ste Internationale Twentse Kennedymars van start. Twee dagen lang is Haaksbergen weer het schitterende decor voor wandelroutes van 80, 42, 21 en 10 kilometer. De eerste lus van het parcours is vernieuwd. Vertrek- & finishlocatie is sporthal De Bouwmeester. Trek jij de stoute wandelschoenen aan…?
Het wandelspektakel wordt eigenlijk al vrijdag 20 september om 19:00 uur ingeluid met de avond-mini-Kennedymars van 10 kilometer. Speciaal voor teams als schooljeugd, collega’s, families, buren, vrienden, maar ook individuele deelnemers kunnen inschrijven. Om klokslag 22:00 uur gaan de deelnemers aan de 80, 42 en 21 kilometer op pad. Voor de nachtwandelaars is het dragen van duidelijk zichtbare reflecterende kleding en/of accessoires verplicht! Verder raadt de organisatie aan een zaklamp mee te nemen.
Dagprogramma zaterdag
Op zaterdag 21 september zijn er drie verschillende wandelroutes van respectievelijk 42, 21 en 10 kilometer. Deze afstanden beginnen echter NIET gelijktijdig en kennen een tijdslimiet waarbinnen gestart moet worden. Kijk dus vooraf even op de site. De dagmarathon (42 km en tegelijk ook de tweede lus van de Kennedymars) voert door het Buurserzand en via Buurse naar onze oosterburen. De wandelaars komen door Alstätte en Lünten en keren terug via het Haaksbergerveen. Een route met veel natuurschoon dus. 
Vrijwilligers en sponsoren: bedankt!
Zonder de inzet van vele vrijwilligers zou dit sportieve evenement niet mogelijk zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor de sponsoren die ons een warm hart toedragen. Zo bakt Bakker Bart krentenbollen voor de wandelaars. Pluimveebedrijf Aarnink en biologisch melkveebedrijf De Volmer zorgen voor respectievelijk een scharreleitje en rauwe melk bij het ontbijt van de Kennedymarslopers. Slagerij Broekhuis sponsort een hartverwarmend broodje vlees. En de Ondernemers De Veldmaat nemen een complete rustpost voor hun rekening. En zo zijn er nog veel meer bedrijven die de stichting financieel ondersteunen, een bijdrage leveren in natura of materiaal uitlenen. Ook iedereen die ruimte beschikbaar stelt voor een rustpost: geweldig en heel erg bedankt!

Info en inschrijven
Individueel inschrijven met 10% korting kan tot en met 15 september via de site. Daarna is inschrijven alleen nog mogelijk bij het startbureau. Het vernieuwde parcours en alle belangrijke informatie vind je op www.kennedymarshaaksbergen.nl. Vragen? Stel ze gerust via info@kennedymarshaaksbergen.nl.