Hilarische openingsavond van Vrouw Actief Hengevelde

Tijdens de openingsavond op dinsdag24 september van Vrouw Actief Hengevelde werden de dames behoorlijk op de proef gesteld; Namelijk het oplossen van een "misdrijf" in Hengevelde. Het "slachtoffer”, gevonden in Kulturhus De Marke was volgens de politie mogelijk door een worsteling om het leven gebracht. De politie wist, dat er op diezelfde dag de openingsavond plaatsvond van Vrouw Actief Hengevelde. Dat kwam mooi van pas. Op het moment dat de dames de conferentiezaal binnenkwamen en dachten lekker koffie te kunnen drinken met iets lekkers, werd hun verteld dat ze eerst via aanwijzingen eerst op zoek moesten gaan naar de dader. Dat kostte nogal wat speurwerk in en rondom Kulturhus De Marke.
Al met al werd het een hele gezellige avond met veel nauwkeurig onderzoek, lekkere hapjes en drankjes. Goed gedaan actieve vrouwen.
 
De volgende bijeenkomst is op 15 oktober, Dan komt oud wielrenner van de professionele Amstelploeg uit Goor Harry Wolters en zal vertellen over zijn fietstocht van 11.000 km naar Bangkok.