Houtdorp Duckstad alweer ten einde

De winnaars

Wat was het een FEEST de afgelopen dagen! KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Regen en zon wisselden elkaar lekker af. De vrijwilligers van de catering maakten dankbaar gebruik van de momenten dat iedereen binnen was. In hoge snelheid werden de ijsjes vanmiddag uitgedeeld en was het kwartiertje regen ook weer ingevuld.
In de overige tijd werd er nog volop gebouwd, geschilderd en gedecoreerd door alle groepen. En ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—™๐—”๐—ก๐—ง๐—”๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ฆ๐—–๐—›!
De jury, bestaande uit de burgemeester en wethouders van Houtdorp, waren erg onder de indruk. Hoge cijfers werden uitgedeeld aan de groepen. En de groepen mochten zelf ook stemmen. Er kwam รฉรฉn winnaar uit de bus, groep 5A!! Zij kregen een grote koker met lekkers.

De toppers van de begeleiding

CWM voorzitter Ritschie Rouhof:
“Ondanks het wisselvallige weer, was houtdorp weer een groot succes! Bijna alle basisschoolkinderen van groep 3-8 doen mee. De bouwwerken zijn ook dit jaar weer goed gelukt, onze eigen Willy Wortels hebben een prachtige houten Duckstad gebouwd. De skyline van Hengevelde is weer mooi versierd.
Om half vijf was de belangstelling voor de bouwwerken weer groot. Ouders, zusjes, opa’s en oma’s, buren, ooms, tantes, iedereen was vol lof over onze getalenteerde jeugd.
Graag willen wij iedereen die een steentje heeft bijgedragen – vrijwilligers, bouwers, EHBO-ers, cateringdames, sponsoren, helpers, en multifunctionele talenten- hรฉรฉl hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet voor Houtdorp.

๐——๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜‡๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—น ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ, ๐—ถ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ผ๐—ธ, ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€ ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป.
Graag tot volgend jaar!!”

HIERONDER DE EINDRESULTATEN: