How how how! Wat een PetrusSHOW!

Wat een avond! Hengevelde heeft zich deze zaterdagavond van de beste kant laten zien met de PetrusSHOW!

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Te zien en te beluisteren, online en in de ether op 92.3! Met een tussenstand van ruim boven de € 10.000, – kunnen de Wensboom en het Jeugdhonk Hengevelde zich verheugen op goede tijden!  Van 16.00 uur tot middernacht was er van alles te beleven. Foto’s van deelnemers van de quiz die online voorbij kwamen, foto’s van de drie koningen die heel Hengevelde afstruinden om het licht te brengen. Voorzitter van de ouderraad Esther Schonenborg:
“Fantastisch! Wat een avond; Veur en Deur Hengevelde! En de pubquiz met 79 teams is daar eveneens een voorbeeld van. Veel mensen die ik wil bedanken; Enthousiaste luisteraars, medewerkers en natuurlijk de presentatoren Kasper en Bart. Maar ook dank aan onze sponsoren die van begin af aan voor ons klaar stonden. Maar wat ik ook nog kwijt wil deze avond: Ze hebben het vaak over op een hoogtepunt stoppen, dat gaan we doen! Na  4 jaar ouderraad, waarvan 3 jaar als voorzitter komt er een einde aan een mooie periode. Met ingang van het nieuwe schooljaar neemt Niels Pierik de taken van mij over”.

Dan de veiling die veel geld in het laatje bracht. Ieder uur sloten er 3 veilingitems, waarbij er met enige regelmaat hogere biedingen plaatsvonden kort na de sluiting. Maar dat er mooie bedragen binnenkwamen stond als en paal boven water. Enkele voorbeelden:

  • Een mountainbike clinic van Prins Philip voor 6 personen door het Twentsche landschap inclusief en heuse barbecue en koffie met appeltaart; Gewonnen door Tim Leferink voor € 475,-
  • De boottocht van Hans Arkink en Ronald Rikkert met livemuziek € 1100,- ging gisterenavond naar Antoinet Nollen.

En zo volgden er nog velen meer. Kortom, een meer dan geslaagd evenement, hopelijk voor de laatste keer op deze wijze en gaan we komend jaar weer live de bühne op!

LATER MEER! Houdt deze site vandaag in de gaten!