Huisartsenpraktijk Jaspers over het coronavirus

Vanwege de recente corona-uitbraak zullen wij een aantal maatregelen doorvoeren in de praktijk om de verspreiding van het virus af te remmen.
Blijf thuis bij klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden). U hoeft bij deze klachten niet getest te worden. Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft. Bel de huisarts als u steeds zieker wordt of moeilijker ademt.
Bent u ouder dan 70, of heeft u een chronische ziekte? Bel dan direct uw huisarts of huisartsenpost als u: koorts (meer dan 38 graden) of een koortsig gevoel heeft en hoest of moeilijk ademt. Ga niet naar de huisarts toe.
Kom ook niet zelf naar de praktijk om uw medicatie op te halen, maar vraag of iemand anders dit voor u kan doen. Als dit niet mogelijk is, neem dan telefonisch contact met ons op.
Wij zullen ons in de huisartsenpraktijk de eerstkomende tijd vooral richten op de essentiële zorg. Dit houdt in dat we de chronische zorg (CVRM, Diabetes, COPD) voorlopig zoveel mogelijk telefonisch af zullen handelen, of uit zullen stellen tot een later moment.
Wij vragen hiervoor uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Anne Buiter
Praktijkmanager Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Jaspers - Hengevelde