Iedereen bedankt!

Afgelopen zaterdag was het zover: De eerste Haringparty van WHC, de jeugd trapte af met het maken van een spandoek, iedereen was vol ideeën en per team zagen we dan ook snel super mooie spandoeken op papier verschijnen onder het genot van lekkere pepernoten en ranja (waarvoor dank ook aan de meiden van de B-jeugd). Ondertussen waren de haringmeisjes van WHC ook gearriveerd en namen plaats achter de haringkar, waar je heerlijk kon haringhappen (zie ook de foto’s bij lees meer enDIT FILMPJE) ook de dames recreanten begonnen fanatiek aan de loterij verkoop en dan hadden we nog de meiden van de B-jeugd die de poffertjes en de koffie (met iets lekkers) verzorgden. Tevens waren onze sponsoren uitgenodigd voor een kopje koffie en een drankje. Tegen half 8 begon de wedstrijd:

Dames 1 tegen HVBS en in de conferentiezaal kwam de kinderdisco op gang met als DJ, Kasper Put.


Na de spannende wedstrijd van dames 1 ging het haringfeest in de kantine van start het was al snel super gezellig, de prijzen van de loterij werden bekend gemaakt met natuurlijk de kom met goudvissen, wat volgens elk kind de hoofdprijs was. Hierna de uitreiking van het mooiste spandoek. De jury bestond uit de vaste supporters van dames 1, dhr en mevr. Wolbers en speelster Dorien Rupert. We mogen de meiden van D1 feliciteren met het mooiste spandoek. Dit spandoek al bij diverse kampioenswedstrijden groen/geel kleuren in de sporthal.
Hierna werd het feest in de kantine tot in de late uurtjes voortgezet met DJ Kasper Put en de veiling van een schaal met haring. Don Wentink ondanks dat haring niet jou voorkeur had…alsnog van harte gefeliciteerd met deze heerlijke prijs.

We kunnen als organisatie dan ook terug kijken op een geslaagd feest voor jong en oud en willen dan ook alle sponsoren en vrijwilligers bedanken langs deze weg!