Ilse Veehof treedt op voor 3600 bezoekers in 6 dagen

De Hengelose Revue; Al 67 jaar een vaste waarde in de stad. Dit jaar de show 'Foutje Bedankt' met de Hengeveldse Ilse Veehof! (KLIK HIER voor een filmpje) 
“Ik dans bij de Hengelose Revue! Nu voor het 2e jaar, wij hebben een toneelstuk in het Twents en daar tussendoor zitten meerdere dansen in thema’s verstopt. Deze dansen wij met 11 danseressen en 1 mannelijke danser. Het zijn dan ook 6 shows in de Hengelose schouwburg die we dit jaar op 31 januari, 1,2,5,6,7 februari hebben gespeeld, dit was dan al de 67e editie. We beginnen na de zomervakantie met trainen, en af en toe een grote doorloop zodat we het totaal plaatje een beetje kunnen zien”.
Hoe kwam jij toch in beeld bij dit gezelschap?

Ingrid Rook - Ilse Veehof - Grada Wolters afgelopen vrijdag bij de laatste voorstelling

Ilse: “Ik zag een oproep of Facebook via Suzan van Beijmerwerdt en heb auditie gedaan en werd toegelaten!”

Is het wat jou betreft een optie mee te doen aan de Hengeveldse Revue?
“Dat is wat mij betreft is zeker een optie om een keer wat bij de Hengeveldse revue te doen! Alleen is het toneelstuk als deze moeilijk om na te doen in verband met de grote opbouw, maar ik zie zeker mogelijkheden!

En het is misschien ook een idee om volgend jaar een bus van de Zonnebloem te laten komen! Er komt in Hengelo op de zaterdagavond altijd een volle bus met oudjes uit Deventer en die beleven de avond van hun leven!

Al meer dan 40 jaar worden deze bustochtjes naar onze revues georganiseerd. Wij zijn ook erkend leerbedrijf voor de opleiding Ondernemend Artiest van het ROC en de opleiding Schilderen en restauratie van het Cibab in Zwolle. Stagiaires kunnen een hele productie meedraaien. Op www.hengeloserevue.nl  kunnen ze nog meer vinden.

Fijne zondag iedereen en waai niet weg!”

Hieronder nog enkele foto's:


Hier kan moeder Sandra met trots op terugkijken