In de kerk: Rockdienst met U2-two band en dominee Jan Andries de Boer.

In de H. Caecliakerk in Rietmolen is op zondag 4 november 2018 om 19:00 uur (inloop vanaf 18:00 uur) een Rockdienst met U2-two band en dominee Jan Andries de Boer.
“Een U2-dienst is een perfecte mengvorm tussen een gewone kerkdienst en een rockconcert”, aldus de dominee. In deze kerkdienst worden de kerkliederen vervangen door songs van de band. De songs worden live op rockvolume gespeeld door U2two.
De dienst met de titel ‘Pride’ gaat in het op religieuze geweld dat momenteel de wereld overgaat. De twaalf songs in de dienst stammen uit alle tijdperken van U2, van de eerste lp tot en met de meest recente cd. Voorganger en bedenker van het concept ‘rockdienst’ is dominee Jan Andries de Boer uit Winkel (Noord-Holland). De muziek wordt uitgevoerd door U2two, een U2-coverband, die bekend staat om zijn, zowel in geluid alsook in verschijning, uiterst geloofwaardige vertolking van U2 (www.U2tributes.com). Kijk voor meer informatie over rockdiensten op www.rockdienst.nl.
U2 fan of niet: dat is gaaf! Een swingender kerkdienst zul je niet gauw beleven. Als je bovendien van U2 houdt, moet je dit zeker meegemaakt hebben! En dat voor slechts € 7,50 per kaart.  En eh...VOL = VOL!
Kaarten zijn als volgt te verkrijgen: 
1. Via bancaire overschrijving: Graag het bedrag overmaken op IBAN nr. NL08 RABO 0144052962 ten name van I. Nijhuis. onder vermelding van het aantal kaarten, naam en adres. Zodra we het geld hebben ontvangen, worden de kaarten onder uw naam gereserveerd en liggen ze voor u klaar vooraf aan de U2 Rockdienst op 4 nov. vanaf 18:00 uur of op onderstaande verkoopadressen.
2. Via contante betaling: Op de volgende data en plaatsen is er contante verkoop van de kaarten:
• 13 oktober vanaf 20:15 uur in de pastorie van de H. Caeciliakerk te Rietmolen
• 20 oktober vanaf 9:30 uur in kleintje Bieb, pastoor C.M. van Everdingenstraat 66a te Rietmolen.