Ingezonden: Oproep voor een omheinde honden speelplaats

Hallo Wegdamnieuws

Ik wil graag een bericht op Wegdamnieuws plaatsen het gaat om het volgende:

Wij wonen inmiddels 3 jaar in Hengevelde, wat ik mis hier in het dorp is een omheinde honden speelplaats. Er zijn inmiddels behoorlijk wat honden in Hengevelde. Honden mogen officieel niet loslopen en een honden speelplaats zou erg mooi zijn. Ik heb mijn idee met een aantal besproken die ook een hond hebben en vonden het een heel goed idee, dus ik heb de gemeente een mail gestuurd met de vraag of dit mogelijk is, hun geven aan dat hier geen plek voor is.

Nu dacht ik, als we nu een oproep plaatsen op Wegdamnieuws met dit idee en mensen dit een goed idee vinden mij of de redactie een mail willen sturen met hun naam als soort van handtekening. En misschien weet iemand ook een goede plek waar dit gecreëerd zou kunnen worden, dan kunnen we dit ook aangeven bij de gemeente.

Misschien is er ook wel iemand die een stuk grond over heeft en er niks mee doet en dit beschikbaar zou willen stellen, als de gemeente echt niet over stag gaat.

Bij de gemeente had ik al aangegeven, bij een wadi. Dit vindt de gemeente sowieso een slecht plan. Ik hoop dat als meerdere mensen hier voor zijn we de handtekeningen/ namen aan de gemeente kunnen doorgeven en ze hopelijk op deze manier over stag gaan. Wij hebben eerder in Enschede gewoond en daar heb je in meerdere wijken zo’n speelplaats, ook in Haaksbergen is er een plek voor honden.

Miriam van Lenthe

Mee eens? Leg het neer bij de redactie van Wegdamnieuws!