It’s a Kind of Magic! Het is bijna zover!

Iedereen loopt het vuur uit zijn sloffen, er wordt hard gewerkt en geoefend. Het concert It’s a kind of Magic! moet wel een succes worden. De laatste loodjes wegen het zwaarst. De puntjes moeten nog op de i, maar dat gaat lukken. Iedereen is tot dusverre erg tevreden. Binnenkort wordt het podium opgebouwd in de Marke en kan er voor het echie worden gerepeteerd. De techniek kan worden getest en de musici kunnen al een beetje aan hun plekje op het podium wennen. Het wordt een compact concert waarin alle nummers achter elkaar doorlopen, zonder dat ieder nummer afzonderlijk wordt aan- en afgekondigd. Alleen in de pauze en aan het eind verwacht men een applaus. Aan het visuele aspect van dit concert is extra aandacht besteed. 

Hierover heeft u al meerdere keren kunnen lezen. Op het doek dat voor het podium hangt zijn prachtige beelden en video-animaties te zien. En daarnaast kunt u de muzikanten zien op die plekken waar er geen beeld wordt geprojecteerd, door het doek heen! Dit wisselt elkaar steeds af. Inmiddels loopt de kaartverkoop ook goed. Met dit concert wil de organisatie een podium bieden aan muzikanten uit Hengevelde en vooral ook kinderen enthousiasmeren om meer uit hun muziek te halen.

Na het concert is er voor de liefhebbers nog een gezellige afterparty met Around69. Voor de BlueJays, McFailure, de dansgroep o.l.v. Jacqueline Hofmeijer, het A-Orkest, de drumband van Amuzant, het koor MiXX, de MiXX-band en de Revueband en al die technici, zou het fijn zijn als de zaal vol is. Ze hebben er zin in en verdienen het!

Kaarten zijn te koop bij Mode en Vakkleding Wolterinck en de Bazar van Jon, en bij alle leden van MiXX en Amuzant. Het concert begint om 20 uur op 11 mei, de zaal is open om 19.30 uur en vindt plaats in Kulturhus de Marke in Hengevelde.

Graag tot ziens!

It’s a Kind of Magic!