Iwan op de bres voor hersentumorfonds middels beklimming Mont Ventoux

Donderdag aanstaande zal Wegdammer Iwan Goorden samen met stichting ZindividU en nog veel meer mensen voor het hersentumorfonds de Mont Ventoux beklimmen! Dit allemaal voor het hersentumorfonds. Iwan:"De bedoeling is zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hersentumor. (Voor diegene die nog graag willen doneren HET KAN NOG STEEDS! https://www.ventoux3.org/iwan-goorden)
Mijn doel is om de kale berg 4x op te fietsen. Vrijdagavond zijn wij om 19:00 uur vertrokken vanuit Hengelo richting San Remo. Na een lange nacht met weinig slaap zijn we daar vrijdagmiddag rond 12:00 uur aangekomen.Hier hebben wij natuurlijk eerst alles uitgepakt en even rustig gezeten, waarna het bij een heel aantal wel begon te kriebelen om even een rondje te fietsen. De route  was niet heel lang, maar wel fijn om even de benen los te krijgen (vooral na die lange busreis). Al met al was dit een rondje van een kleine 42 kilometer.
 

Zondag zijn we van La Colle sur Loupe naar Castellane gefietst over de Thorenc route. Ook weer een geweldige route met de nodige hoogtemeters!, we kwamen zelf nog langs het parcour van Ironman Nice!
Verdfer deze week staan er ook mooie ritjes op de planning. Dinsdagmiddag zullen wij aankomen bij de Mont Ventoux, waarna wij woensdag een rustdag zullen hebben.

Donderdag moet het echte werk gebeuren! Ik heb er in zin in!"