Jaaroverzicht 2017 deel 3

Het einde van 2017 nadert en dat betekent dat we de laatste dagen van het jaar een jaaroverzicht in beeld brengen, met elke dag herinneringen uit afgelopen jaar. Dit kan een opvallend bericht zijn dat we hebben geplaatst, of een bericht dat enorm goed gelezen is. Vandaag deel 3 met de maanden juli tot en met september.
redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie!
De leukste foto zou tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De winnaar ontvangen hun prijs in de vorm van spareribs bij Keet Cactus op Oudejaarsdag, later meer op deze site!

Op 23 augustus was de topper van deze maand te lezen, aan de Diepenheimsestraat was er een hennepkwekerij aangetroffen. Het proces was nog in de beginfase en is ontdekt op de zolder van een schuur. De benodigde grote hoeveelheid stroom werd al voor de meter afgetapt. De hoofdbewoner deed zelf melding bij de politie.

Ook veel bekeken in augustus: Sinds een maand is Hengevelde een tandarts in Tandartspraktijk de Marke rijker. De Griek Andreas Simonetos is namelijk het team komen versterken. "Naast mijn werkzaamheden hier heb ik een praktijk in Griekenland, samen met mijn vrouw. Ik werk afwisselend twee weken in Hengevelde en twee weken in Griekenland. Zo reis ik per vliegtuig elke 14 dagen op en neer."

28 september: De jeugdige Hengeveldenaren Jip Heuvelink en Dennis ten Thije waren vanaf 18 november aanstaande te zien in het televisieprogramma Skelterlab bij ZAPP, de opnames duren tot 28 oktober. In Skelterlab bouwen drie teams van handige jongens en meisjes onder tijdsruk aan spectaculaire gemotoriseerde skelters. Uiteindelijk racen de teams met hun zelfgebouwde voertuigen tegen elkaar op een circuit.

En dan lest best: Een kijkcijfer kanon van jewelste: Op 29 september stond op Wegdamnieuws de aankondiging van Pierik Accountancy 40 jaar! Zaterdagavond 7 oktober vierde Pierik Accountancy haar 40-jarig jubileum met klanten en relaties. Het feest vond plaats in een tent op de parkeerplaats naast het kantoor.


Op woensdagmiddag 4 oktober gaf Pierik Accountancy haar verjaardagspartijtje voor alle basisschoolkinderen van Hengevelde.