Jan Eijsink in jury ‘leukste dorp’

Jan Eijsink maakt deel uit van de vakjury die deze zomer gaat bepalen welk dorp in Overijssel het leukste is. De verkiezing van 'Het Leukste Dorp van Overijssel' wordt georganiseerd door RTV Oost in samenwerking met de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia . Bentelo was vorig jaar  een vertegenwoordiger van de regio Twente in de finale net als Borne, die vergaarde in de regio Twente de meeste stemmen en liet de concurrenten Enter en Bentelo achter zich. Eijsink voerde deze week overleg bij de regionale omroep RTV Oost die de verkiezing organiseert. Jan Eijsink was in het verleden nauw betrokken bij het culturele festival ‘Kunsten op straat’ met de zomerfeesten Hengevelde, tevens was hij jaren direkteur van de Reggehof in Goor . Aanmelden voor leukste dorp van overijssel kan tot 15 juli.

Aanmelden:
Aanmelden is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een eigen profiel waarop hij of zij teksten kan plaatsen, foto’s kan achterlaten en YouTube-filmpjes kan laten zien. Voor aanmelden klik hier.

Stemmen:
Natuurlijk wil je dat jouw favoriete kandidaat gaat winnen. Stemmen is zeer eenvoudig en zo gepiept. Ga naar de profielpagina van de kandidaat om je stem uit te brengen en spoor ook al je vrienden en kennissen aan te stemmen. Profiel van je favoriet bekijken? Klik hier.

Inschrijving Dorpen

 • Start inschrijving: 4 juni 2012
 • Einde inschrijving: 15 juli 2012
 •  

  Stemronde 1

 • Start online stemronde: 26 juni 2012
 • Einde online stemronde: 6 september 2012
 •  

   

   

  Leukste Dorp Tour

  Van 16 juli t/m 24 augustus bezoeken Radio en TV Oost elke werkdag een deelnemend dorp. In totaal worden 30 dorpen bezocht, 10 uit elke regio (Kop van Overijssel, Salland, Twente). Na inschrijving voor de verkiezing ontvangen de deelnemers bericht over hoe ze zich kunnen kwalificeren voor een bezoek van Radio en TV Oost.

 • Bekendmaking 1e 15 dorpen: 3 juli 2012
 • Bekendmaking 2e 15 dorpen: 16 juli 2012
 •  

   

   

  Prijzen
  Het winnende dorp wint naast eeuwige roem en veel publiciteit een enorme bokaal die niet zal misstaan in een dorpshuis of in de lokale kroeg. Bovendien win je voor de invalswegen van jouw dorp echte “Leukste Dorp van Overijssel – straatnaamborden”.