Keuper stopt na 45 jaar: De Zuivelbroeders nemen het stokje over

Na bijna 45 jaar Boerenkaas te hebben gemaakt, gaat Jan Keuper daar per 1 januari een punt achter zetten. Jan, Betsie en Geert Keuper denken dat ze in Erwin en Bart Sprokkereef (de ZuivelBroeders) prima opvolgers hebben gevonden om de werkzaamheden voort te zetten.

Erwin en Bart maken sinds juli 2022 zuivelproducten op de locatie van familie Keuper aan de Goorsestraat 45 in Hengevelde onder de naam “ZuivelBroeders”. Per 1 januari 2024 gaan ze ook de boerenkaas maken en op vrijdag en zaterdag de boerderijwinkel runnen. In deze boerderijwinkel worden onder andere de zuivelproducten, kaas en pasta verkocht.

Naamsverandering
De naam “Kaasboerderij Keuper” zal blijven bestaan voor de verkoop van de kaas. De zuivel wordt verkocht als “ZuivelBroeders” en Jan zal pasta blijven verkopen als “Keuper Pasta”. Zo biedt de Goorsestraat 45 een breed scala aan streekproducten waar Erwin en Bart iedereen kennis mee willen laten maken.

Jan en Betsie verdwijnen natuurlijk niet geheel uit zicht, maar zullen niet meer het eerste aanspreekpunt zijn van de winkel.  Familie Keuper wil iedereen bedanken voor het vertrouwen al die jaren en zou het op prijs stellen als Erwin en Bart ook op deze steun kunnen rekenen.Op zaterdag 30 december 2023 is de laatste dag dat de winkel door de familie Keuper wordt verzorgd. Erwin en Bart zijn natuurlijk aanwezig om kennis te maken en iedereen te voorzien van een warme lekkernij met een drankje.

Openingstijden:
Vr  9:00 / 17:00
Za 9:00 / 16:00