KiKa Benefietavond bij Eetcafé de Burgemeester

Het onderstaande is bij de redactie binnen gekomen. Gezien het feit dat de opbrengst voor KiKa (kinderenkankervrij) is zijn we overgegaan tot plaatsing.

Een avondje genieten van heerlijke muziek van de band UPDATE 7 met een gastoptreden van Die Lindenbaum Musikanten én een goed doel steunen? Dat kan 4 februari aanstaande bij Eetcafé de Burgemeester aan de Langestraat 73.

Update 7 zette zich vorig jaar al in voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne, dit jaar hebben ze gekozen voor KiKa (kinderenkankervrij), het enige goede doel in Nederland dat zich richt op het financieren van onderzoeken naar álle vormen van kinderkanker.
“Graag willen wij hieraan bijdragen en daarom hebben wij van de band UPDATE 7 in samenwerking met de sponsoren voor stichting KiKa deze benefietavond georganiseerd”, aldus Wim van den Berg, één van de bandleden van UPDATE 7. Bij de ingang van Eetcafé de Burgemeester staat een bus waar ze graag een donatie van u in ontvangen. Kunt u niet komen maar wilt u wel doneren? Dat kan altijd. Ga dan naar www.kika.nl/wat-doet-kika/donaties. Benefietoptreden UPDATE 7, zaterdag 4 februari aanvang 19.30 uur, entree € 5,00 + vrije gift.