Kim Bodamèr te gast in Hofstreek Portret

Zondag 31 mei is Kim Bodamèr te gast in Hofstreek Portret. De voormalige Utrechtse advocate heeft enkele jaren geleden bewust haar toga uitgetrokken en gekozen voor een nieuw bestaan in Twente. Tegenwoordig runt ze vanuit haar huis in Hengevelde een laagdrempelig juridisch adviesbureau. Waarom ze deze stap nam, met wat voor soort kwesties mensen naar haar toe komen, welke muziek ze het liefst luistert: u kunt het zondagmorgen om 11.00 uur horen bij Hofstreek FM. Portret wordt maandagavond om 20.00 uur herhaald. Linda van Ingen doet deze keer de presentatie.

Reorganisatie en dreigend ontslag: een goed juridisch advies kan u veel ellende besparen en soms zelfs geld opleveren. Bij Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies kunt u vanaf nu ook terecht voor juridisch advies en/of juridische begeleiding op het gebied van arbeidsrecht.
Kim: “Menig werkgever snijdt momenteel in zijn personeelsbestand om zo kosten te besparen. Regelmatig word ik om hulp gevraagd door particulieren die (mogelijk) geconfronteerd worden met een (reorganisatie)ontslag. Bij dreigend ontslag komen veel vragen en onzekerheden om de hoek kijken; het geeft veel financiële en emotionele onrust. Bij (dreigend) ontslag adviseer ik daarom altijd zo snel mogelijk juridisch advies in te winnen bij een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocaat of een beroep te doen op de rechtsbijstandverzekering. In de praktijk is mij echter gebleken, dat voor velen het inschakelen van een arbeidsrechtadvocaat, die al gauw € 200,- excl. BTW per uur rekent, te kostbaar is en dat vaak ook geen rechtsbijstandverzekering is afgesloten.

Omdat ik vind dat juridisch advies en/of juridische begeleiding bij (dreigend) ontslag voor iedereen tot de mogelijkheden moet behoren én betaalbaar moet zijn, kunnen particulieren vanaf nu ook voor vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht bij mijn kantoor terecht. Al voor een all-in bedrag vanaf € 200,- incl. BTW (e.e.a. afhankelijk van de ingewikkeldheid van uw situatie) biedt mijn kantoor aan om uw juridische positie in kaart te brengen, een inschatting te maken van uw mogelijkheden en samen met u een strategie te bepalen voor een goede oplossing. Daarbij wordt zoveel mogelijk praktisch te werk gegaan. Mijn kantoor kan u desgewenst ook begeleiden, al dan niet op de achtergrond, bij het uitvoeren van de gekozen strategie. Vanzelfsprekend ben ik graag bereid tijdens een intake-gesprek, dat gewoon bij u thuis kan plaatsvinden, u toe te lichten wat mijn kantoor concreet voor u kan betekenen. Aan een intake-gesprek zijn geen kosten verbonden. Uiteraard wordt zeer discreet en zorgvuldig omgegaan met uitgewisselde informatie.”Vreest u voor ontslag en wenst u juridische begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op met Kim Bodamèr van Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies (0547 -  851 522 of info@bdr-juridischadvies.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).
Zij informeert u graag over uw mogelijkheden.