Kinder EHBO in Hengevelde

Hoe moet ik reageren als mijn kind raar valt? Hoe moet ik handelen als mijn kind haast geen adem meer krijgt? Wat als mijn kind zich verslikt? Reanimeer ik een kind anders als een baby? Hoe breng ik verband aan? Wil je meer tips om huis, tuin en keuken ongelukjes te voorkomen?

Zou je graag antwoord willen op deze vragen? Geef je dan op voor de EHBO cursus speciaal gericht op kinderen. Nicolet Meenderink van Red Levens geeft je tijdens deze donderdagavond 3 juli vanaf 19:00 uur antwoord op al je vragen! Nicolet werkt praktijkgericht en deze avond is dan ook gericht op DOEN. Ze geeft praktische tips en er is ook tijd voor vragen van jullie kant.

Ben je zelf ouder? Ben je opa of oma en pas je op de kleinkinderen? Werk je met kinderen? Of moet je voldoen aan de jaarlijkse verplichte EHBO herhalingscursus voor kinderen? Dan is dit een geschikte avond. Ervaring met kinder EHBO is niet nodig. Iedereen die met kinderen te maken heeft is welkom.

De kosten voor deze avond zijn als volgt:

  • 59 euro per persoon
  • Ben je aangesloten bij KoeKoeK dan krijg je 25% korting en betaal je slechts 45 euro

Er is plaats voor 15 personen en op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij. Dus geef je snel op via de mail info@koekoek.org. Je ontvangt dan een mail met verdere informatie. Ook als je vragen hebt, kun je contact opnemen met ons via de mail. Tot donderdag 3 juli om 19:00 uur!