(Kinder)schoenen gevraagd voor Sierra Leone

Iedereen heeft ze wel in zijn of haar kast staan, schoenen, voetbalschoenen of slippers. Hier is grote behoefte aan in Sierra Leone. Kinderen lopen er op blote voeten met alle gevolgen van dien.

Heb je bruikbaar schoeisel, breng het dan naar ICS Computers, Het Wegdam 2 in Hengevelde of naar Wegdam Food Link BV, Parallelweg 4 in Haaksbergen. Het is belangrijk dat de schoenen aan elkaar vast gemaakt worden d.m.v. de veters of een elastiek, anders is het bijna onmogelijk om de paren weer bij elkaar te vinden.

Wegdam Foundation verstuurt het hele jaar door zeecontainers met hulpgoederen naar Sierra Leone. Hierin zit o.a. schoolmeubilair en alle denkbare schoolspullen, kinderfietsen, speelgoed, knuffels, sporttenues, computers, tuingereedschap en nog veel meer. Al deze spullen kunnen uiteraard ook op de bovenstaande  locaties ingeleverd worden. 

Op 27 december pakken we 2 containers in, deze bevatten met name school meubilair. Hiertussen is nog veel ruimte voor bovenstaande spullen. Wij rekenen op u!!