Kolja wil graag aan de slag

Kolja (wij noemen hem Nick) wil graag aan de slag. Nick Rybalko komt uit Oekraine. Nick is enig kind en hij woonde met zijn moeder, tot de oorlog uitbrak in Chernihiv. Na enkele weken in een schuilkelder te hebben doorgebracht, vluchtte hij naar Nederland. Op dit moment woont Nick samen met zijn moeder in een prachtig huisje op het erf van Moniek en Paul Grefte aan de Kerkstraat 1 in Hengevelde. Zijn hobby is manicuren en pedicuren. En met deze hobby probeert hij iets bij te verdienen, want het leven in Nederland is duur. Nick brengt de mooiste nagels aan. Wie wil dit nu niet?

Sinds kort heeft Nick zijn uitrusting goed voor elkaar en wil hij graag, ook bij de dames uit Hengevelde, prachtig gelakte nagels aanbrengen. Nick zit net op Nederlandse les dus telefoongesprekken zijn nog moeilijk. Daarom kan je hem appen om een afspraak te maken.

Sinds kort heeft Nick zijn uitrusting goed voor elkaar en wil hij graag, ook bij de dames uit Hengevelde, prachtig gelakte nagels aanbrengen. Telefoongesprekken zijn nog moeilijk, omdat hij nauwelijks Engels spreekt. Daarom graag appen om een afspraak te maken. Zijn telefoonnummer +380 73 111 3442

Alda Assink: “Hij kan erg goed manicuren/pedicuren heb ik uit ervaring mogen ondervinden”. (Zie onder)

Voor meer informatie kan je mij natuurlijk altijd bellen. Dank namens Nick en hartelijke groet: Alda Assink”.

Nieuw Kagelink
Markveldseweg 8a
7478 PN  Diepenheim
T 06 54660788
Nieuwkagelink.nl  info@nieuwkagelink.nl

Ruim 4000 vluchtelingen uit Oekraïne vonden al werk in Nederland. Taalbarrière of niet, ondernemers zijn blij met de nieuwe krachten. Sinds 1 april 2022 hoeven werkgevers daarvoor geen tewerkstellingsvergunning meer aan te vragen, maar moeten dit wel melden bij UWV.

Vluchtelingen uit Oekraïne zijn aan het werk gegaan in de horeca, zakelijke dienstverlening en transport en logistiek. Zo’n 40% van de geregistreerde meldingen geven aan dat de vluchteling in dienst is getreden via een uitzendbureau, bijvoorbeeld als productiemedewerker, schoonmaker en magazijnmedewerker. Ook vinden veel vluchtelingen werk in de land- en tuinbouw (11%), horeca (11%) en de zakelijke dienstverlening (9%). Andere sectoren zijn ict, marketing, consultancy, hulpverlening, gezondheidszorg en onderwijs.

Inmiddels zijn er zo’n 48.000 vluchtelingen uit Oekraïne in Nederland geregistreerd bij gemeenten. Bijna 10% van hen werk heeft gevonden.