Koninginnedag Hengevelde


Zoals vele Hengeveldenaren inmiddels al wel weten, hebben Deb’s Sportcafé en Café Assink enige tijd geleden de organisatie van de Koninginnedag overgenomen van het Oranjecomité. In goed overleg tussen Deb’s en Assink is besloten om de organisatie van dit jaarlijkse feest om het jaar in handen te nemen. Daarbij wordt door beide partijen wel kritisch gekeken naar het programma van de dag, zodat het toekomstige concept in grote lijnen gehandhaafd zal worden. Suggesties en ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Café Assink zal de editie van 2012 voor haar rekening nemen. Wat gaan we doen?

Uiteraard wordt de traditionele fietspuzzeltocht weer georganiseerd. Deze fietstocht is bedoeld voor het hele gezin en iedereen kan en mag dus meedoen. Er zijn diverse spelletjes onderweg en er is een interessante en gezellige centrale post. Na afloop vind de prijsuitreiking plaats bij Café Assink, waar nog een lekker glaasje of hapje genuttigd kan worden. Voor de kinderen zijn er diverse vermakelijkheden, dus zij hoeven zich zeker niet te vervelen.

Meedoen?
Mail dan naar info@assinkhengevelde.nl">info@assinkhengevelde.nl of bel met Café Assink: 0547-333234. Het inschrijfgeld bedraagt per fietser € 3,00. Kinderen t/m 15 jaar betalen € 1,00 voor deze tocht. Vertrek is mogelijk vanaf 12:30 uur tot ca. 14:00 uur. Ook voor meer informatie kan gebeld worden met het bovenstaande nummer.

De organisatie hoopt op een hele gezellige dag en zij zien jullie graag op Koninginnedag bij Café Assink!