Kroamschudd’n in Hengevelde wordt de Petrusshow 2.0

In vergevorderde stadium met de organisatie waren ze, de OuderRaad en team Hans. En toch hebben ze afgelopen week moeten concluderen dat de pandemie wederom dusdanig de wereld in zijn greep heeft dat de kerstmarkt en de historische route zijn doorgang niet kan hebben. “Zuur, maar het is niet anders” zegt nieuw lid van de OR Tom ten Breteler. “Ik stond te popelen om de jongens in de horeca tak te ondersteunen”.

Gelukkig hebben we vorig jaar al een eerste editie van de Petrusshow mogen ervaren en deze pakken we dit jaar weer op, maar dan wel 2.0. Waar we vorig jaar de focus volledig op de basisschool lag, wordt dit jaar Kroamschudd’n op je radio voor heel Hengevelde. Van jong tot oud, van Slotshoek tot de Marke 3, voor elk wat wils.

En wat houdt dat precies is; Zaterdag 11 december zullen we om 16.00 aftrappen, onder begeleiding van Bart Eshuis en Kasper Put en kun je ons via een livestream bekijken en beluisteren. Het programma is nog niet volledig rond, maar we zullen starten met iets voor de kinderen van de basisschool en vanaf 19.30 kan iedereen meedoen met de pubquiz. Hierover later meer.

De Petrusshow is een benefietactie en dit betekent dat we zoveel mogelijk geld willen op halen om wensen uit de Wensboom uit te laten komen en een goed doel te ondersteunen. Dit jaar het nieuwe Jeugdhonk in Hengevelde. “De jeugd heeft een lijstje met wensen en daar kunnen we een mooie bijdrage in leveren, denken we” aldus Don Wentink. Wil jij deze benefietactie steunen, check dan onze website (www.kroamschuddeninhengevelde.nl) voor sponsormogelijkheden of heb je een ander idee mail ons dan info@kroamschuddeninhengevelde.nl en wij nemen z.s.m. contact met jullie op. Als vanouds zullen er tijdens de Petrusshow veilingitems worden afgehamerd en kan men natuurlijk een plaatje aanvragen voor een tientje.

We kunnen geen wensen in vervulling laten gaan zonder jullie input, dus Hengeveldenaren wij dagen jullie uit, zend zoveel mogelijk prachtige wensen in. Wie kan er wel iets extra’s gebruiken, wie heeft er al heel lang een ultieme droom die nog geen werkelijkheid is geworden en bedenk vooral nee heb je, JA kun je krijgen. Dus daag ons uit om jullie wensen uit te laten komen.

Tijdens het Kroamschudd’n op je radio willen we jullie natuurlijk voorzien van al het heerlijks wat er in Hengevelde te krijgen is, denk hieraan een borrelplankje of iets dergelijks. Maar dit soort plannen zijn nog niet concreet. Houd daarom onze site en de social media kanalen in de gaten, want het bruist van de ideeën bij de organisatie.